Selected Property: 3000 YL - Orlando - Encantada  - Search Properties

FAQ - Rentals

Dersom dere ikke har bestemt dato for ferien ennå, så ta kontakt for å reservere det omtrentlige tidsrommet for å sikre dere ønsket bolig. De fleste flyselskaper legger ut billetter ca 11 måneder før avgang, og siden det er smart å booke en feriebolig så tidlig som mulig (gjerne 1 - 2 år frem i tid) så kan datoene vi har reservert til dere justeres til å tilpasse dine endelige flytidene (dog avhengig at ingen andre har booket dagene helt inntil). Husk å alltid være tidlig ute for å få akkurat den boligen dere ønsker!!

Høysesonger er alltid når det er skolefri. Spesielt jul og påske. Se i link til hver enkelt bolig for de forskjellige tidsrom og priser.

Det er to måter å gjøre det på. 1) Dette er hva vi foretrekker: Send en email til info@florida.noog fortell om deres planer så vil vi komme med forslag tilbake på hvilke boliger vi mener passer best. Vi kjenner boligene og områdene så vi bistår dere med å ta det rette valget.

  • Antall personer - gjerne også hvor mange som er små barn av disse
  • Ønsket dato (Har dere ikke det klart ennå, så oppgi omtrentlig dato).
  • Eventuelt andre ønsker og behov

Du kan booke ønsket bolig selv på websiden her. Alle priser vises under prosessen. En Booking Bekreftelse med adresse sendes deg etter bookingen.

De fleste boliger på denne websiden har inkludert sluttvask ved opphold på minimum 6 dager. Vi oppgir dette i hvert enkelt tilbud.

Det er forskjellig fra bolig til bolig, men vanlig er minst 3, 5 og 7 dager. Vi oppgir dette i hvert enkelt tilbud.

Florida State tax og Florida Tourist tax er noe alle turister i Florida må betale - entan man leier private hus eller bor på hotel. Litt forskjellig fra kommune til kommune, så alt fra 11 - 13% totalt. Dette er inkludert i den oppgitte totalpris til dere.

En forenklet forsikring på $70 tilkommer hver booking, og denne er inkludert i tilbudet og er ikke refunderbar. Den kommer istedet for et større depositum som hoteller tar for å sikre dekning i tilfelle skader. Vår forenklede forsikring dekker småting som kan skje som f.eks. knuste glass, ødelagte håndklær, flekker på tepper etc. Dekker skader opp til $500.

Ta alltid kontakt på email for tilbud. Ved leie på mer enn 21 dager kan man få til ekstra rabatter i enkelte tilfeller.

Leier du en leilighet så har du et fellesanlegg med større basseng, og hva oss kjent er alle disse oppvarmet over vinterhalvåret. Leier du imidlertid bolig med privat basseng anbefales med varme fra ca. midten av oktober til midten av mai for å være deilig behagelig. Prisen er $215 per leide uke (vi bryter ned til løse dager i tillegg til hele uker) og for noen få boliger som har gassvarme er det $240 i uken. Denne bør bestilles samtidig som boligen bookes og faktureres sammen med leien.

Du får en faktura på email fra det norske firma Birgits Florida AS på depositum som er kr. 2500 per leide uke. Depositumet er ikke refunderbart. Restbeløpet forfaller 10 uker før ankomst hvorpå ny faktura vil bli tilsendt per email. Depositumet blir trukket fra i restbeløpet så du betaler altså kun det leien koster og ikke noe ekstra. Ved bestilling mindre enn 12 uker før leie faktureres hele beløpet.

Depositum er i NOK alltid, og totalbeløpet avregnes på sluttfaktura som gjøres til NOK etter dagens dollarkurs på faktureringstidspunktet.

Når depositum er betalt er det ikke refunderbart. Fullt innbetalt leie er heller ikke refunderbart. Din reiseforsikring må håndtere din avbestilling.

Om dere er mange i følge så er det meget mulig å plassere dere i boliger som er naboer eller veldig nært, men da bør dere være tidlig ute med bestilling.

Alt faktisk! Håndklær, sengetøy, hørføner, fullt utrustet kjøkken, vaskemaskin og tørketrommel. Boligene er selvhushold, og ved ankomst er det såpe og toalettruller på alle bad, og noe såpe og kaffefilter på kjøkkenet som en start. Skal du bare ha et kort opphold kan du med fordel ta med hjemmefra et par "tabletter" til oppvaskmaskinen så du slipper å kjøpe en eske i butikken. Ta gjerne med en klut til å vaske gulv etc. med.

Noen boliger har høy stol og sammenleggbar babyseng (som en lekegrind). Ta med sengetøy til baby selv. I noen boliger vil du finne både leker, triller og babystoler til bil fra tidligere gjester, men dette er ikke garantert.

Det er ikke tillatt.

Fra kl. 1600 kan du reise rett til boligen da dørkode gis deg i god tid før ankomst. Du trenger ikke å møte noen steder for registrering.

Innsjekk fra kl. 1600 Utsjekk ikke senere enn kl. 1000.

Tips: Har dere sen flyavgang og ønsker å være endel timer ekstra på avreisedagen så lønner det seg å bestille et ekstra døgn for å sikre seg sen utsjekk. Det er så klart behagelig å ha denne muligheten, så si ifra tidlig om dette ønskes så ikke den dagen blir booket av neste gjest.

Absolutt - en velkomstpakke kan bestilles. Mer info om dette følger i mailen med dørkode og ankomst info du får i god tid før ankomst.
Publix matbutikker er åpent til ca. kl 21 - 22, og Wal Mart i Clermont på Hwy 27 er døgnåpen - som et alternativ. Bensinstasjoner har også endel mat og drikke til fornuftige priser.

Alle boligene er i privat eie, og innredet forskjellig etter huseiers smak. Om tanken skulle slå dere på hvordan dere selv kan bli en huseier i Florida så ta kontakt da vi er lisensierte meglere der.

Absolutt. Ta kontakt i god tid for å avtale dag og pris (typisk fra $90 - 150 etter hvor mange soverom boligen har). Da blir alle senger skiftet på, gulver blir støvsugd og vasket, og bad blir rengjort.

De fleste boliger har hustelefon som du kan benytte gratis til alle amerikanske telefoner. Internett er alltid trådløst og fritt i bruk.

Alle boliger har aircondition.

Det er alltid godt med parkeringsplasser til både leilighetene og eneboligene. Enkelte boligområder tillater ikke biler parkert i selve gatene, så benytt plassen foran garasjen din.

Ja - Følgende link gir dere allerede rabatterte priser til en mengde attraksjoner du kan bestille online lenge før du ankommer Florida. Se info på vår webside.

Utvalget fra linken er stort: Disney, Sea World, Kennedy Space, Legoland, Universal Studios, Airboat rides, Safari, Hesteridning, Bade-parker, Everglades, Dinner Shows, Strandutflukt/Båt, Svømme med Delfiner, Miami/Everglades-tur, Shopping-tur, Gatorland etc.

Som et norsk AS som har jobbet med utleie og salg av boliger i Florida siden 2001 så er dette 100% sikkert. I tillegg er boligene drevet av et lokalt management, så om det skulle skje noe med boligen som gjør at dere må ha tak i vaktmester, så er det alltid oppgitt en kontakt som vil komme og bistå dere på kort tid.

Powered by CiiRUS Property Management Software