Selected Property: 3000 YL - Orlando - Encantada  - Search Properties

OPPLEVELSER - Noen av attraksjonene

blog entry

Walt Disney World

Disney World i Orlando er en drøm for mange, - både store og små. Disney World består av flere parker og området er enormt. Ta deg derfor god tid til å besøke de forskjellige parkene.

Walt Disney World er det største i hele verden når det gjelder underholdning, og er populært kalt for “Verdens Største Lekeplass”.

Disney World ligger spredt utover et stort område og består av fire hovedparker, samt to vannparker, Downtown Disney med Pleasure Island og et Sport Complex.

blog entry

Magic Kingdom

blog entry

Disney Hollywood Studios

Dette er filmens park. Her finner du store og spennende berg og dalbaner, masse små butikker, knøttenes verden og mye, mye mer. Kanskje du tør å besøke Hollywood Hotell, The Tower of Terror. Da sitter du på med en løpsk heis. Garantert kiling i magen!!!

Se Mer
blog entry

Disney's Animal Kingdom

Animal Kingdom er en kombinasjon av en dyrepark og en fornøyelsespark. Her kan du hilse på dyr som giraffer, løver og elefanter. Få med deg den fantastiske 3D-opplevelsen "It's tough to be a bug". Nyt den spennende berg og dalbanen Expedition Everest.

Se Mer
blog entry

Epcot

Består av flere områder, bl.a. Tomorrowland som presenterer vår tekniske utvikling på en interessant og interaktiv måte. I tillegg finner du paviljonger fra mange av verdens land, og selvfølgelig også Norge med stavkirke og fossefall. Norsk baker sørger for deilig gjærbakst.

Se Mer
blog entry

Disney Springs

Fri inngang i denne store delen av Disney. Området har en liten innsjø der man kan kjøre hop on, hop off båt fra havn til havn. Eller man kan spasere rundt det hele og oppleve stemningen og alt av butikker, kino, restauranter etc området byr på. Her ligger også House of Blues som byr på både konserter og nydelig mat.

De yngste vil nok glede seg over verdens største Disneybutikk, mens de eldre trekkes mot Pleasure Island med diskoteker og musikklubber. Her er Disney Quest - en innendørs interaktiv hall man gjerne kan tilbrine en hel dag i.

Se Mer
blog entry

Wide World of Sports

På Disney's Wide World of Sports Complex finnes det et stort utvalg av sportslige aktiviteter.

Se Mer
blog entry

Universal Studios

Dette er filmenes parker i Orlando. Her er også Islands Of Adventure.

Disse to spennende parkene ligger rett ved siden av hverandre, med verdens største Hard Rock Cafe i mellom, og er fullspekket med eventyrlig innhold.

Siste nye er Harry Potters verden.

Slipp fantasien løs her!

Du bør beregne en hel dag i hver park. De kjører show til faste tider gjennom hele dagen, og alle show anbefales. Noen er med 3D og 4D. Simulatorer og berg-og-dal-baner for alle aldre finner du blant parkenes vakre områder.

Om kvelden våkner alle restaurantene og diskotekene til liv i Universal Boardwalk der man ikke trenger billett. Her finner du også kino og flere butikker. Boardwalken har ofte ekstra arrangementer 4. juli, altså nasjonaldagen.

Se Mer
blog entry

Sea World

Sea World er hele familiens favoritt, og er en maritim familiepark med et litt "roligere" tempo enn mange av de andre parkene. I behagelig tempo kan du forflytte deg mellom fantastiske show med dyrene i parken.

Benytt sjansen til å se delfiner, haier og spekkhoggeren Shamu på nært hold.

Gå heller ikke glipp av "Kraken", den høyeste, lengste og raskeste berg-og-dal-bane i Orlando

Se Mer
blog entry

Discovery Cove

I Discovery Cove kan du få sjansen til å svømme med delfiner!

Her finnes det en kunstig strand, flotte snorklemuligheter og en foss for å nevne noen av parkens mange attraksjoner.

Discovery Cove er en park utenom det vanlige. I tillegg til å svømme med delfiner og rokker, kan du snorkle sammen med tropiske fisker, og se på haier.

Ved kjøp av billet til Discovery Cove følger det med gratis inngang til Sea World.

Se Mer
blog entry

Busch Gardens

Busch Gardens er en fornøyelsespark for hele familien og ligger nærmere Tampa - 1 time fra Orlando.

I tillegg til berg og dalbaner som får det til å kile i magen, kan du her møte dyr som giraffer og løver.

Denne flotte parken er vel verdt et besøk. Prøv Sheikra, en attraksjon hvor du henger opp/ned i nesten 5 sekunder før du raser 90 grader rett ned. Garantert en adrenalin-fylt opplevelse!

Se Mer
blog entry

Kennedy Space Center

En times kjøring øst for Orlando ligger Kennedy Space Center.

Her kan du oppleve amerikansk romfart i lyd og bilder, og se noen av de mest kjente romfergene.

Se Mer
blog entry

Gatorland

Gatorland ligger ikke langt fra Orlandos Int. flyplass. En spennende park der du kan henge i zipline over alligatorene. Her er det flere alligator-show, du kan se de blir matet og hopper 1,5 meter for å fange maten sin fra sitt naturlige miljø.

Se Mer
blog entry

Legoland

Legoland åpnet høsten 2011, og er verdens største.

Her er allerede over 50 rides, show og andre attraksjoner fra den tidligere Cypress Gardens parken med sine vakre historiske hager og innsjø.

Legoland har en super Water Park også.

Først og fremst er Legoland myntet på familier med barn fra 2 – 12 år, og Lego-fans ellers.

Se Mer
Powered by CiiRUS Property Management Software